Bliv klogere på hypnose og coaching

Vægttab

Drømmer du om et vægttab, men kan ikke finde motivationen for det? Måske har du prøvet utallige metoder og slankekure, som ikke har virket? Så kan AB Hypnose og Coaching hjælpe dig. Første skridt er at få styr på dit sind. Hvis du ikke er omstillingsparat, og brændende ønsker denne forandring i dit liv, bliver vægttab ikke en let kamp. Med hypnose som behandling kommer du ind i en blid og overskuelig proces med mig, hvor vi får styr på dit sind og dine tanker. Som Certificeret hypnotisør og coach kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Vil du vide mere om behandling?

Vægttab

Har du et ønske om at nedbringe noget af din kropsvægt?
Har vægten sat sig fast eller fortsætter den, den forkerte vej?Din egen indsats afgør, hvor længe det vil tage dig at slippe din overvægt.

Der findes mange forskellige slankekure mod overvægt, de fleste virker kun for en stund og så er du tilbage i dit gamle mønster igen.Hvis du benytter dig af slankepulver alene så er det blot tale om symptombehandling.Det der skal til er en ændring i dine spise-& drikkevaner og en omlægning af din spise-& drikkestrategi, det er temmelig indlysende, at hvis der kommer mere ind end der kommer ud, så ophober mængden/fedtet sig i din krop lidt efter lidt.

Dernæst er motion af stor vigtighed for din krop, din krop er designet til bevægelse og får den alt for meget dårlig mad, samtidig med at den mangler motion, så går det galt til sidst og du bliver alt for stor til den krop du ønsker dig. Det drejer sig om at finde balancen og ændre på det. Det kræver handling NU.

Hvis det du gør, ikke virker, så gør dog noget andet.
Du kan udelukkende nå dine mål enten ved at regulere dit energiindtag i din mad eller i at forbrænde den indtagne mad gennem arbejde eller motion.

Vær opmærksom på, at en sygelig fokusering på din overvægt kan resultere i spiseforstyrrelser, som bestemt ikke gavner dig. Her gælder det om at finde din egen balance.

Fedme og overvægt

Er en sygelig tilstand, du selv langsomt sandsynligvis over en lang årrække har pådraget dig.
Det er også en tilstand, som vil tage sin mand/kvinde at komme sig over.
Men hvis viljen er til stede, så er det muligt i ganske små skridt.

Der er mange følgesygdomme forbundet med overvægt fx sukkersyge, dårlig søvn, visse former for kræft, dårligt blodomløb og ondt i leddene.Hvis du har viljen og ressourcerne lige nu, så kan Hypnose og Hypnoseterapi hjælpe dig med at ændre de gamle vaner og erstatte dem med nye bedre vaner.
Det er en svær proces, men er det dit ønske, så er det muligt for dig at nå dine mål i lige nøjagtig det tempo, som du har bestemt dig til.

Karsten Vagn Hansen er et levende leksikon angående sundhed og sygdom;
Læg mærke til, hvad han siger om overvægt.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig