Få hjælp til

Vægttab

Drømmer du om et vægttab, men kan ikke finde motivationen for det?

Måske har du prøvet utallige metoder og slankekure, som ikke har virket?

Første skridt i en vægttabsrejse er at få styr på dit sind. Det er nemlig din egen indsats, der afgør, hvor længe det vil tage dig at slippe din overvægt. Hvis du ikke er omstillingsparat og brændende ønsker denne forandring i dit liv, bliver vægttab ikke en let kamp. Det, der skal til, er en ændring i dine spise-og drikkevaner. Dernæst er motion af stor vigtighed for din krop, da din krop er designet til bevægelse, og får den alt for meget dårlig mad samtidig med, at den mangler motion, så kan det gå galt. Det drejer sig om at finde balancen og ændre på det.

Det er en svær proces, men er det dit ønske, så er det muligt for dig at nå dine mål i lige nøjagtig det tempo, som du har bestemt dig til. Med hypnose som behandling kommer du ind i en blid og overskuelig proces med mig, hvor vi får styr på dit sind og dine tanker.

Udtagelser fra klienter

I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg. Mit humør var bedre og jeg havde fået blod på tanden. Alice, du har været en kæmpe hjælp. Jeg er en meget gladere og mere målrettet pige end før jeg mødte dig. Det har været en stor hjælp i forbindelse med at jeg er flyttet til Australien og mit forhold til min kæreste er også blevet bedre! Jeg har lært at arbejde med mig selv, og at lægge de negative følelser fra mig, så godt jeg kan. Ved siden af dette føles det kun som en bonus at jeg også har tabt mig! Du skal have mange tusind tak! Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.