Bliv klogere på hypnose og coaching

Selvværd

Har du problemer med, hvordan du ser dig selv? Menneskets sind har en tendens til at fokusere på negative tanker, og 10 positive tanker kan hurtigt blive overskygget af 1 negativ. Mange mennesker døjer med lavt selvværd, hvilket kan påvirke en psykisk. Går du med negative tanker omkring dig selv, så er hypnose og coaching en effektiv behandlingsmetode. Gennem hypnoterapi kan jeg hjælpe dig med at komme dybere ind i dit sind, og få styrket din evne til at tænke positivt om dig selv.

Vil du vide mere om behandling?

Selvværd

Mangler du selvværd?
Synes du ikke du slår til på visse områder i dit liv?
Har du brug for et lille skub til at få selvværdet højere op?
Har ”nogen” givet dig det indtryk, at du ikke er noget værd?
Ved du ikke rigtig hvem du egentlig er?
Ved du ikke rigtig, hvad du kan bidrage med?
Ordet selvværd anvendes i psykologien om et menneskes erkendelse af sin egen værdi. Det anvendes både om personlige egenskaber og om evner til at præstere i arbejdslivet eller i konkurrencesituationer.

Selvværd handler bl.a. om, din egen opfattelse af den værdi du tillægger dig selv som den person, du nu engang er.
Mangler du en oplevelse af succes på nogle af dine livsområder enten i dit arbejdsliv eller i dit privatliv? Gør noget ved det nu!
Har du brug for at ændre din egen vurdering af dig selv, så du får nogle bedre følelser og ikke bebrejder dig selv hele tiden?
Du er et unikt menneske, og den erkendelse skal du finde frem og lære at glæde dig over.

Med Coaching og en blid Hypnoseterapi kan du genvinde din selvtillid lidt efter lidt.
Nogle gør det hurtigt, når de lige får fat på sig selv, andre tager processen i ganske små skridt og opnår stille og roligt en bedring i deres tilstand.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig