Jeg elsker mine kunder

Refferencer

Jeg har som certificeret hypnotisør og coach været i branchen i over 10 år. Er du i tvivl om, hvorvidt jeg er det rigtige match for mig, kan du tage et kig i mine mange referencer. Mine kunder betyder alt for mig, hvorfor deres udtalelser gør det hele værd for mig. Har du nogle spørgsmål til en af mine behandlinger, skal du ikke tøve med at tage kontakt til mig. Jeg står altid klar til at tage en snak med dig, så vi kan finde frem til hvilken behandling, der passer til dig.

Jeg elsker mine kunder

Refferencer

Som certificeret hypnotisør og coach har jeg været i branchen i over 10 år. Er du i tvivl, om jeg skulle være det rigtige match for dig, kan du tage et kig i mine mange referencer. Mine kunder betyder alt for mig, hvorfor deres udtalelser gør det hele værd for mig. Har du nogle spørgsmål til en af mine behandlinger, skal du ikke tøve med at tage kontakt til mig. Jeg står altid klar til at tage en snak med dig, så vi kan finde frem til hvilken behandling, der passer til netop dig.

Ulykkelig kærlighed

Henrik

Da jeg først kom til dig var jeg meget langt nede i et dybt dybt hul pga ulykkelig kærlighed. Det havde udviklet sig til en ond spiral, jeg fik ingen søvn overhovedet og fik heller intet at spise grundet manglende appetit. Ca. 10 kilo havde jeg tabt mig på 6 uger og havde enormt svært ved at udføre mit job, som kræver at jeg hele tiden er “på”. Så kom jeg til dig via nogle venner som anbefalede dig, og via samtaler og hypnose (5 gange i alt) fik vi, men først og fremmest du, vendt bøtten. I dag får jeg god søvn, har en sund appetit (er tilbage på normalvægt), har stort overskud til at passe mit nye job, samt til at være der for familie og venner. Som ekstra bonus er kærligheden vendt tilbage til mit liv. TUSINDE TAK Alice, jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger.

Livstransformation

MG

Da jeg kom til dig i November 2013, med et gave bevis til en hypnosebehandling, havde jeg ikke min vildeste fantasi forestillet mig, hvilken Livstransformerene oplevelse det ville blive. Jeg har sjældent oplevet at møde et menneske, som i den grad kan se igennem mig og ved præcis hvordan jeg kan komme videre. Jeg stod midt i et liv, fyldt med et virvar af kaos. Jeg var netop gået fra min daværende kæreste, boede på en venindes sofa og var led og ked af mit studie. -at tale med dig den første gang, var så opløftende og livsbekræftende, at jeg fik det overskud der skulle til, for at undgå en fuldstændig nedtur. De følgende 2-3 gange behandlede vi både min rygning, mit ringe syn på mig selv og fik ændret glasset fra halvtomt, til halvfuld (mere end det faktisk). -den dag i dag er jeg endelig på den rette vej.. Jeg har fundet min destination og nu skal jeg bare inkassere det liv jeg ved venter på mig. Alice har hjulpet mig til at se potentialet og styrken indeni mig selv. -hun har lært mig at fokusere på de ting jeg gerne vil opnå, i stedet for de ting jeg gerne vil undgå.. Jeg droppede ud fra den kandidatuddannelse jeg var i gang med, men som gjorde at hver morgen var en kamp mod mig selv om hvorvidt jeg skulle tage bussen, eller (endelig) droppe ud.. Jeg starter på mit drømmestudie i April.. Jeg fandt manden i mit liv og har aldrig før følt en lignende fred og tryghed i et parforhold.. -jeg ved at vi skal giftes og blive gamle sammen. Jeg har altid ELSKET katte, men været nervøs for om jeg havde råd, plads og tid nok til at købe en.. -nu har jeg den dejligste lille killing, som jeg elsker og har mange hyggestunder med.. Livet ER nemt og smukt.. -verden har fået nye farver og indeholde uendelige muligheder.. Jeg håber og tror at jeg har fundet en vejleder, som kan fælge mig de næste mange år. MIN ANBEFALING TIL DIG DER LÆSER DETTE, ER FØLGENDE: Grib den enestående mulighed der foreligger her på siden. Mulighed for at lære dig selv rigtig at kende. Mulighed for at ændre din egen situation. Mulighed for at møde en fabelagtig kvinde, som kan rumme og forstå dig. -og som kan hjælpe dig med alt fra A-Z

Depression

Therese

Jeg startede ved Alice i hypnose, for at få hjulpet mig igennem en hård tid, hvor jeg led af dyb depression og havde stor mangel på selvtilid. Allerede efter første session, kunne jeg mærke en forskel og sammen med Alice igennem efterfølgende sessioner, har vi arbejdet imod få mit humør og selværd til at blive bedre. Min tid hos Alice har været rigtig god og hjælpsom, og jeg har uden tvivl fået det utroligt meget bedre.

Stammen

Henrik

Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.
Dog uden mærkbare resultater. Hypnose har tidligere haft en positiv indvirkning på mig. Hvilket ledte mig hen på at det var værd at prøve, i forbindelse med min stammen. Jeg kontaktede derfor Alice. Og det stod hurtigt klart at Alices professionalisme og engagement, motiverede mig yderligere til at prøve netop denne behandlingsform. Vi fik derfor hurtigt en aftale i hus. Da jeg ankom i hendes trygge omgivelser, blev jeg med det samme mødt af hendes varme og gæstfrie personlighed, hvilket gav mig en følelse af afslappethed og en vis tro på projektet. Behandlingsforløbet, startede med en individuel samtale, hvor Alices spiritualitet og kompetencer virkeligt kom til udtryk. Et gennemgående budskab (hvilket jeg værdsatte meget højt) var hvordan hun hele tiden tog udgangspunkt i min person, og hvad der ligger til grund for min stammen. Alice formåede virkeligt, trods hendes begrænsede erfaring på “stamme området” at skabe en tro på forandring, blot igennem en samtale. Hvilket jeg synes var exceptionelt. Da hverken talepædagoger eller psykologer har formået at gøre det, med et tilfredsstillende resultat. Selve hypnose akten, har jeg stadig svært ved at forholde mig til, da jeg af natur, ikke selv er spirituel anlagt. Men jeg må sige at jeg er forbløffet over den effekt det har haft på mig.Jeg er ikke helt “stamme fri” i dag, men Alices enlige behandling har uden tvivl gjort en mærkbar forskel. Jeg vil uden tvivl komme igen. Og kan på det varmeste anbefale at aflægge et besøg, såfremt man har problemer med at stamme.Behandlingen har været meget givende, og har hjulpet mig på mange flere områder end blot det at stamme. Jeg har fået mere selvindsigt og livsglæde. Jeg takker Alice mange gange for hendes behandling og hendes venlige sjæl.

Flyskræk

Christina

For ca. 1 år siden sendte min kæreste mig afsted til terapi hos Alice, da han frygtede at min flyskræk ville påvirke vores børn. Vi sad aldrig sammen i flyveren netop for ikke at give vores børn den samme skræk. Alice var i sommerhus, men kunne sagtens tage mig akut ind inden vores ferie. Hun skulle, som hun sagde alligevel lige hjem og vaske. Jeg har netop lige bestilt en flyrejse og tænkte på hvor meget hjertebanken og uro jeg havde for et år siden inden besøget hos Alice. Jeg glæder mig nu til vores ferie og er ikke bange for at sidde ved mine børn i flyveren og dette er resultatet efter kun én gang terapi. Jeg vil varmt anbefale alle flyskræk ramte personer, at få hjælp hos Alice. Jeg fik med det samme en rigtig god følelse af ro og tillid, pga. hendes varme, tillidsfulde og rolige væsen, dernæst udstråler hendes klinik også venlighed, tillid og ro som for mig er første helt afgørende faktor til at åbne mig og modtage hjælp.

Hjælp til selvhjælp

Tove

Kære Alice Tusind tak for din store hjælp, bl.a. med støtte og vejledning i mit arbejde med at udgive 2 cd’er, 1 med Yoga og 1 med fantasirejser. Det har betydet rigtig meget for mig, at du hele tiden har været der med din store viden, optimisme, tålmodighed og små “kærlige puf”.

På afveje

Dorthe

Hej Alice Jeg vil gerne sige tak fordi du fulgte mig på vej. Jeg vil gerne give et citat fra en sang ”There is a crack in everything, that’s how the light gets in” Leonard Cohen 1992 Du lod mig se denne sprække og gav mig lyst til at gå efter lyset

Fobi for slanger

Therese

Hej Alice, jeg vil sige dig tusind tak for at du ved hjælp af hypnose har hjulpet mig fuldstændig af med min skræk for slanger. Som du sagde til mig hvorfor gå og være bange for noget som man kan gøre noget ved, og hvor har du bare ret, nu kan jeg gå rolig og afslappet ned til stranden uden frygt for stålorme og hugorme. Stort knus fra mig.

Flyskræk

Christina

For Ca 1 år siden var jeg hos Alice første gang angående forfærdelig fly angst der langsomt havde sneget sig ind på livet af mig i forbindelse med at være blevet mor og hvad dette sætter i gang af mange tanker. Jeg ville i den forbindelse ikke acceptere at angsten skulle invalidere min rejse trang,men måtte også erkende at dette ikke var et problem jeg kunne klare selv,da min krop/tanker reagerede uden min indflydelse. ( jeg havde 2 gange før forsøgt mig via proffesionel hjælp uden succes) men nu stod jeg igen overfor en rejse med den samme angst som altid,som ødelagde al glæde og forventning…… så jeg besluttede at give det en chance mere,og kontaktede Alice…Det er det bedste jeg nogensinde har gjort,for efter et par gange under hypnose kunne jeg igen trykt rejse ud i verden igen:) Da jeg opdagede hvilken stor indflydelse Alice havde på mig …min krop og sjæl kontaktede jeg Alice igen et stykke tid efter da jeg stod i en situation hvor jeg gerne ville til at flytte mig rent job mæssigt . Denne gang har der været mere fokus på coaching blandet med hypnose… Det har nu gjort at jeg er godt på vej til at flytte mig,jeg har taget orlov fra mit nuværende job og er gået ind i et nyt som skal afprøves. Alice har vist mig vejen …ikke mindst til at tage mig selv dybt alvorligt …..Jeg vil til en hver tid vende tilbage hvis/når jeg støder på nye udfordringer

Eksamensangst

Anonymt

Jeg var ved hypnose hos Alice 5 gange, pga. eksamens angst. Jeg kunne hverken sove om natten, fik kvalme, sur, faktisk næsten helt hysterisk hvis nogle snakkede til mig, og sagde at jeg skulle tro på mig selv, fordi jeg mente bestemt ikke at kunne.
Men efter mine behandlinger med hypnose, kunne jeg sove om natten, og have en meget større ro, både før og under eksamen. jeg var stadigvæk lidt nervøs, men jeg kunne kontrollerer det, og den berømte klap gik ikke ned.
Så nu er jeg klar til at blive student til sommer 2014.

Kronisk hovedpine & angst

Anonymt

Tak for et meget udbytterigt hypnose- og coachingforløb.
Igennem de seneste 10 år har jeg lidt af kronisk hovedpine og ikke mindst en konstant angst for at få hovedpine. Jeg er igennem dette forløb hos dig blevet rykket ud af mine ødelæggende mønstre og har nu fået lagt denne angst på hylden, hvilket har resulteret i en stor reduktion af min hovedpine.
Desuden har det været et kæmpe energi-boost at snakke med dig, idet jeg virkelig har lært at fokusere på de positive ting i livet. Jeg fylder dagligt “min krukke” op, hvilket giver mig en fornyet livsenergi og et kæmpe overskud i hverdagen Min mand og jeg havde prøvet at blive gravide i over 1½ år. Jeg havde prøvet både akupunktur og zoneterapi, spiste forskellige vitaminer, tog ægløsningsteste som var positive, men intet virkede Vi blev erklært uforklarlig barnløse efter 1 år og var igennem 3 fertilitetsbehandlinger, hvor nr. 2 forsøg lykkes, men endte desværre i en spontan abort. Jeg stod overfor at skulle i gang med det 4. forsøg og kunne mærke at de negative tanke fyldte meget og som så mange sige påvirker psyken evnen til at blive gravid. Jeg måtte gøre noget de tanker – først tænkte jeg at en psykolog var det jeg havde brug, men læste om hypnose ift. graviditet og at nogen havde gode erfaringer med det, så det måtte jeg da prøve. Jeg var nede ved Alice den 28.1.14 i mit 4. forsøg lige inden inseminering. Dette forsøg lykkes desværre ikke og vi blev pålagt en måneds pause pga. ferie hos fertilitetslægen. Jeg aftalte med Alice at jeg ville vende tilbage når jeg skulle i behandling igen, men jeg måtte ringe og aflyse tiden – da jeg stod med en positiv graviditets test det var lykkes os at blive gravid naturligt. Jeg er sikker at hypnosen er årsagen til at det lykkes for os på naturlig måde

Børnehypnose

Mai-Britt

Jeg har besøgt Alice med min 9-årige datter for at hjælpe hende af med hendes fobi. Hun har i alle de år jeg kan huske været panisk angst for gips og forbindinger, vi har snakket om det, leget, øvet … intet har hjulpet. Da en dreng fra klassen brækkede armen og fik gips på, ville hun slet ikke i skole og havde ondt i maven og opkast, den ene dag hvor jeg tog med hende i skole. Bare han rejse sig i klasselokalet, blev hendes øjne panisk og hun søgte mig. Derfor forhørte jeg mig i mit netværk, googlede og kom i kontakt med Alice. Alice tog roligt og venligt imod os og min datter følte sig tryg allerede da vi gik indenfor, selv om hun var lidt spændt på hvad der skulle ske. Da min datter er særligt sensitiv, har hun brug for at blive forberedt på hvad der skulle ske og Alice tog sig god tid til det, så hun kunne slappe af og føle sig tryg. Jeg sad også i lokalet hele tiden. I løbet af minutter var min datter i hypnose og det var da meget underligt som mor at se. Men Alice tog min datter med ud på et langt eventyr, på et plan som også børn forstår og passer med deres logik. Alt i alt tog det cirka halvanden time. Alice forberedte os på, at med børn kan der gå længere tid, før man ser en virkning. Men allerede næste dag, var min datter helt okay med at komme i skole, og da jeg hentede hende om eftermiddagen, stod hun faktisk side om side med drengen fra klassen med gips, uden nogen reaktion. Ugen efter da jeg hentede hende en dag, gik hun endda hen og spurgte ham om hun måtte røre ved gipsen og kom smilende tilbage til mig. Så stolt over at hun i samarbejde med Alice overvandt sin uforklarlige fobi. Så derfor kan jeg helt sikkert give Alice de varmeste anbefalinger

Børnehypnose

Rikke, Flemming og Freja

Mange tak for din hjælp til vores datter, der led af en kraftig angst for hunde.
Hun var rædselsslagen, når hun mødte en hund på gaden også selv om den var lille og i snor og gik på det modsatte fortov. Hun havde fantasier om, at den ville bide snoren over og angribe hende.
Besøg hos venner og familie med hund var en sand pine for vores datter som ikke kunne slappe af også selv om hunden var låst inde på et værelse. En hypnosebehandling hos dig ændrede dette billede dramatisk. Hun er nu meget mere tryg ved hunde end før. Dagen efter behandlingen stoppede hun op og klappede en fremmed hund – et utænkeligt scenarie tidligere. Og nu er hendes store drøm gået i opfyldelse: hun har fået sin egen hundehvalp!

Hjælp til at komme videre

Grethe

Hej Alice
Tusind tak for din behandling det har hjulpet mig rigtig meget jeg er kommet vider og har fået det rigtig godt det er jeg utrolig glad for.

Coaching

Birgitte

”Jeg er jo ingen troldkvinde” sagde Alice i telefonen, da vi snakkede sammen første gang. Men der er nu alligevel noget trolddom over den måde Alice sender de rigtige ord ind i din underbevidsthed, så du kan få dit sind på ret køl igen. Besøgende hos Alice er også andet end hypnose. Alices kan med sin store livsindsigt tilbyde dig nye måder at anskue livet på og du tager selv, hvad du har brug for. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg gentagende gange tog turen fra Ribe til Aalborg. Min datter på 9 år havde stadig brug for ble hver nat, hvilket hun efterhånden var noget træt og ked af. Hun var i hypnose hos Alice 2 gange, hvilket jeg er overbevist om gav hende tro på og motivation til, at nu skulle det være slut med den ble! Vi fulgte op med ringeapperat om natten, og efter 1 enkelt våd og 2 “fugtige” nætter har hun sovet tørt og godt lige siden. Hun er lykkelig og jeg kan kun anbefale andre med samme problem at gøre forsøget med hypnosen. Tak for hjælpen, Alice. Overvejer du at gå i hypnose kan jeg på det varmeste anbefale denne helt unikke kvinde. Jeg har haft den vildeste oplevelse – det være sig både i hypnosen – men også bare det at sidde og tale med dig kære Alice har gjort en verden til forskel for mig. Du har en energi og en udstråling – du har søde lille My – og en helt utrolig evne til at få en til at føle sig som noget helt særligt. Jeg har det nu helt fantastisk og vil altid være dig evig taknemlig. Jeg vil savne dig – lille My og vores dejlige samtaler.

Coaching

Alexander

Først lige lidt om mig;
Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.
Dog uden mærkbare resultater. Hypnose har tidligere haft en positiv indvirkning på mig. Hvilket ledte mig hen på at det var værd at prøve, i forbindelse med min stammen. Jeg kontaktede derfor Alice. Og det stod hurtigt klart at Alices professionalisme og engagement, motiverede mig yderligere til at prøve netop denne behandligsform. Vi fik derfor hurtigt en aftale i hus. Da jeg ankom i hendes trygge omgivelser, blev jeg med det samme mødt af hendes varme og gæstfrie personlighed, hvilket gav mig en følelse af afslappethed og en vis tro på projektet. Behandlingsforløbet, startede med en individuel samtale, hvor Alices spiritualitet og kompetencer virkeligt kom til udtryk. Et gennemgående budskab (hvilket jeg værdsatte meget højt) var hvordan hun hele tiden tog udgangspunkt i min person, og hvad der ligger til grund for min stammen. Alice formåde virkeligt, trods hendes begrænsede erfaring på “stamme området” at skabe en tro på forandring, blot igennem en samtale. Hvilket jeg synes var exeptionelt. Da hverken talepædagoger eller psykologer har formået at gøre det, med et tilfredsstillende resultat. Selve hypnose akten, har jeg stadig svært ved at forholde mig til, da jeg af natur, ikke selv er spirituel anlagt. Men jeg må sige at jeg er forbløffet over den effekt det har haft på mig. Jeg er ikke helt “stamme fri” i dag, men alices enlige behandling har uden tvivl gjort en mærkbar forskel. Jeg vil uden tvivl komme igen. Og kan på det varmeste anbefale at aflægge et besøg, såfremt man har problemer med at stamme. Behandlingen har været meget givende, og har hjulpet mig på mange flere områder end blot det at stamme. Jeg har fået mere selvindsigt og livsglæde.

Jeg takker Alice mange gange for hendes behandling og hendes venlige sjæl.*

Vandskræk

Karen

Tusind tak for den hjælp du gav mig i foråret 2017, omkring min vandskræk og angst. Jeg har fået ialt 5 beh. med hypnose og coaching. Jeg var lidt skeptisk første gang jeg besøgte dig, hvad sker der når man får hypnose? Men det fandt jeg hurtig ud af var unødvendig, du har en meget beroligende måde at takle os på. Man føler sig tryg og tænker, så kan det kun blive godt. Jeg kunne efter første behandling, allerede mærke at der skete noget med mig. Den indre uro, jeg tit følte var næsten væk. Samtidig havde jeg altid mange bekymringer, som var helt unødvendige, da det som regel aldrig blev til noget, det man frygtede.Jeg var næsten panisk bange for vand, turde ikke bade/svømme eller sejle. I dag har jeg lært at svømme – forsigtig, men det bliver bedre. Samtidig har jeg været ude at sejle flere gange, både med færger og små turistbåde, uden at føle den frygt jeg havde før. Jeg kan også mærke, der er sket noget på andre områder, jeg har simpelthen fået meget mere ro i kroppen . Jeg kan kun anbefale Alice hvis i går og døjer med lignende ting.

Hjælp til at give slip

Julie

Jeg er 29 år gammel og nyuddannet læge hvorfor jeg for ca. et år siden flyttede fra Sjælland til Nordjylland for at arbejde. Jeg opsøgte Alice fordi jeg fandt ud af, at der var nogle ting i min fortid jeg gerne ville give slip på, for ikke at lade dette påvirke min nutid og fremtid negativt. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før, men kom meget hurtigt til at stole på Alice ikke mindst pga. hendes positive væremåde samt professionalisme. I forløbet har jeg lært en masse om mig selv, jeg har fået gode coaching strategier til at få det meste ud af mit liv, og så har jeg desuden fået givet slip. I processen har jeg først og fremmest erkendt hvad jeg ikke havde brug for i mit liv og via hypnose hjalp Alice mig med at lægge de ting bag mig eller ændre mit syn på dem. Jeg vil klart anbefale et forløb hos Alice til alle som føler de har brug for hjælp i deres hverdag.

Bliv chefen i eget liv

Pernille

Jeg kom til Alice i en periode i mit liv, hvor jeg var et sted jeg ikke ville være, men som jeg ikke selv kunne kæmpe mig ud af. Jeg havde angstsymptomer, var meget grædende, led under tankemylder og havde mange bekymringer, som jeg ikke kunne abstrahere fra i hverdagen. Jeg følte ikke at fungere og at jeg konstant haltede bagefter mig selv. Jeg besluttede, at dette ikke var måden, som jeg ville leve mit liv på. Derfor søgte jeg hjælp og fandt  Alice’s hjemmeside.

Hos Alice mødte jeg hjertevarme, at blive lyttet til, at blive forstået og at kunne være helt bund-ærlig uden at føle sig dømt. Igennem mine besøg blev jeg præsenteret for historien om indianerne og de to ulve, om energikrukken, om pyt-knappen, om fuglene man kan give lov at bygge rede eller lade flyve og om det bredmaskede fiskenet og meget mere. For dig, der ikke kender disse, lyder det som det rene vanvid – men tag ikke fejl. Det er små historier og billeder, der kan bruges til at se verden med på en helt ny måde. Jeg har alle disse, og meget mere med mig i alt hvad jeg gør og alt hvad jeg tænker på hver eneste dag. Jeg har således fået redskaber og perspektiver til at arbejde med mig selv og min måde at se og håndtere verden på.

Alice gav mig mod til at sætte hælene i, og begynde at være chef i eget liv. Hun har hjulpet mig til at få et større selvværd og meget større selvtillid.

Alice har hjulpet mig til at finde glæden og overskuddet til at være mig og til at være glad – hun har givet mig redskaber til at tro på mig selv og til at erobre styrke i eget liv.

Kort fortalt; gav Alice mig redskaber og styrke til at komme ud af dét sted, i mit liv,  hvor jeg ikke ville være og til at komme videre. Hun hjalp, og hjælper mig stadig til at blive et helt menneske og mere til – at komme derhen, hvor jeg gerne vil være.

Uanset hvad og hvor du er, hvad du kæmper med – om du overhovedet kæmper med noget, så er jeg af den overbevisning, at man snyder sig selv for en lille bonus i livet, ved ikke at besøg Alice og få “lidt med i rygsækken

Angst

Anne

Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre. Alice skabte tillid og tro på, at situationen kunne vendes, og jeg arbejder i dag ikke samme sted, og kan genkende og påtale min angst, når den viser sit grimme ansigt. Dette har ikke alene haft stor betydning for mit eget liv, men også for min samlevers, som oplever mig som både gladere og roligere.

Vægttab & usikkerheder

Trine

I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg. Mit humør var bedre og jeg havde fået blod på tanden. Alice, du har været en kæmpe hjælp. Jeg er en meget gladere og mere målrettet pige end før jeg mødte dig. Det har været en stor hjælp i forbindelse med at jeg er flyttet til Australien og mit forhold til min kæreste er også blevet bedre! Jeg har lært at arbejde med mig selv, og at lægge de negative følelser fra mig, så godt jeg kan. Ved siden af dette føles det kun som en bonus at jeg også har tabt mig! Du skal have mange tusind tak! Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender

Rygestop

Britt

Jeg var i hypnose hos Alice Bonderup den 23.03.2010. Jeg kom som ryger og gik ned af trappen som en glad ikkeryger. Jeg har røget i 25-30 år, og lige inden hypnosen røg jeg ca. 25 cigaretter om dagen. Jeg vil gerne tilføje, at jeg selv var stærkt motiveret til at stoppe med at ryge, og det er meget vigtigt for resultatet. Jeg har overhovedet ingen rygetrang haft efter sessionen. Det er en stor lettelse at have lagt cigaretterne bort. / Jeg vil gerne anbefale Alice Bonderup som hypnotisør.

Stress

Birgitte

I forbindelse med et meget udfordrende forretningsmøde havde jeg overordentlig stor glæde af fire samtaler og hypnosesessions, hvor Alice Bonderup både gav coaching og hypnose. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger

Eksamens Angst

Lissie

Hej Alice.. Ville lige fortælle, at det gik fint til de sidste eksaminer… Jeg var stadig nervøs, men det var på en helt anden måde, og jeg kunne rent faktisk tænke, så du har virkelig hjulpet mig meget!

Angst og frygt for at køre bil

Anonymt

Igennem de seneste år, var jeg blevet mere og mere bange for at køre bil. Jeg fik voldsomme angst/panik-anfald og til sidst undgik jeg så vidt muligt, at sætte mig bag rattet. Jeg kunne ikke køre nogen steder, hverken alene eller med mine børn.
Oven i købet, var jeg blevet opsagt, fra mit skønne job og var meget ked af det!
Min selvtillid var helt i bund, da jeg kom hos Alice 1. gang. Men efter få gange, fik jeg det bedre og bedre! Jeg fik mod på at køre bil igen!! Jeg kommer ud med børnene, hvilket er helt vildt utroligt fantastisk!!
Jeg ser meget lysere på alt nu. Tænker ikke så meget på fortiden og hvor meget jeg har været igennem. Jeg ser fremad og glæder mig til at føre alle mine planer ud i livet!! Jeg kan varmt anbefale Alice til alle!! Livet skal leves!! Tak Alice:-)

PTSD

Anonymt

Post traumatisk Stress syndrom. stress, udbrændthed, manglende koncentration og hukommelse er noget træls noget at pådrage sig efter mange grimme og traumatiske oplevelser i livet, men så tog man jo chancen og snuppede en prøvetur hos Alice – der var jo ligesom ikke noget at tabe! Allerede efter første gang var tilliden der og nu – efter 3 gange er der kommet liv i den gamle, som har udryddet flere hængepartier som der aldrig rigtigt var energi til at gå i gang med før! Coaching og hypnose var engang noget jeg fnyste af når man foreslog mig at prøve – det var jo den gang, men man kan jo heldigvis blive så utroligt meget klogere (med alderen) og det er jeg glad for i dag ! Tak Alice – fordi du puttede noget strøm på batteriet – jeg glæder mig allerede til næste opladning og et liv med noget mere ro på harddisken !

Angst & depression

Anonymt

Mange tak for den hjælp jeg har fået af dig.
Jeg kontaktede dig lige før jul, da jeg led af angstanfald og depression.
Du har hjulpet mig med mange gode råd, metoder og hypnose til at kunne takle den personlige krise, som jeg stod midt i.
Jeg tænker tit specielt på “den tomme krukke”, du viste mig, og jeg har fyldt meget deri siden
Nu er jeg heldigvis kommet på den anden side af krisen. Jeg har det godt og kan se glæden ved livet igen.

Præstationsangst

Line

Tusind tak for din hjælp! Kom til dig for at få hjælp til at håndtere min præsentationsangst, og efter et forløb med 5 sessioner, så er jeg nu meget mere rolig, tror på og hviler mere i mig selv, hvilket gør, at det at “være på” ikke længere virker så skræmmende. Jeg er derudover blevet mere bevidst om de ting jeg har at være taknemmelig for, nødvendigheden af at fylde min krukke med ting der er gode for mig samt vigtigheden af fortsat at sætte sig mål i sit liv. Som bonus så har du endvidere hjulpet mig af med min store trang til søde sager og jeg er ydermere sikker på, at jeg til sommer kan hilse på edderkopperne i stedet for at løbe skrigende bort:-) Atter engang tak for din hjælp – og jeg vil helt klar vende tilbage til dig, hvis jeg igen skulle få brug for hjælp og støtte til livets udfordringer.

Livstransformation

Michelle

Kære Alice

Da jeg kom til dig i November 2013, med et gave bevis til en hypnosebehandling, havde jeg ikke min vildeste fantasi forestillet mig, hvilken Livstransformerene oplevelse det ville blive. Jeg har sjældent oplevet at møde et menneske, som i den grad kan se igennem mig og ved præcis hvordan jeg kan komme videre. Jeg stod midt i et liv, fyldt med et virvar af kaos. Jeg var netop gået fra min daværende kæreste, boede på en venindes sofa og var led og ked af mit studie. -at tale med dig den første gang, var så opløftende og livsbekræftende, at jeg fik det overskud der skulle til, for at undgå en fuldstændig nedtur. De følgende 2-3 gange behandlede vi både min rygning, mit ringe syn på mig selv og fik ændret glasset fra halvtomt, til halvfuld (mere end det faktisk). -den dag i dag er jeg endelig på den rette vej.. Jeg har fundet min destination og nu skal jeg bare inkassere det liv jeg ved venter på mig. Alice har hjulpet mig til at se potentialet og styrken indeni mig selv. -hun har lært mig at fokusere på de ting jeg gerne vil opnå, istedet for de ting jeg gerne vil undgå.. Jeg droppede ud fra den kandidatuddannelse jeg var igang med, men som gjorde at hver morgen var en kamp mod mig selv om hvorvidt jeg skulle tage bussen, eller (endelig) droppe ud.. Jeg starter på mit drømmestudie i April.. Jeg fandt manden i mit liv og har aldrig før følt en lignende fred og tryghed i et parforhold.. -jeg ved at vi skal giftes og blive gamle sammen. Jeg har altid ELSKET katte, men været nervøs for om jeg havde råd, plads og tid nok til at købe en.. -nu har jeg den dejligste lille killing, som jeg elsker og har mange hyggestunder med.. Livet ER nemt og smukt.. -verden har fået nye farver og indeholde uendelige muligheder.. Jeg håber og tror at jeg har fundet en vejleder, som kan fælge mig de næste mange år. MIN ANBEFALING TIL DIG DER LÆSER DETTE, ER FØLGENDE: Grib den enestående mulighed der foreligger her på siden. Mulighed for at lære dig selv rigtig at kende. Mulighed for at ændre din egen situation. Mulighed for at møde en fabelagtig kvinde, som kan rumme og forstå dig. -og som kan hjælpe dig med alt fra A-Z

Depression

Lasse

Tak for coach samtalerne og hypnose behandlingerne.
Jeg sad fast midt i livet, kom ingen vegne, kunne ingen ting. Tænkte jeg havde brug for en form for kick start for at komme igang igen. Og Alice hjalp med præcis det. Det viste sig at jeg var midt i en depression, og efter et par forløb hos Alice fik jeg overskud til at tage fat på alle de ting jeg ellers havde lukket øjnene for. Det er måske små skridt der skal til, men for mig var de helt umulige at tage selv. Nu har humøret, selvværet, og mit livsindhold fået et gevaldigt løft. Tak for det.

Angst for hunde

Rebecca

Tusind tak for din behandling den har hjulpet mig så meget. Jeg var en gang en pige der ikke turde sige hej til en hund og var rædselslagen hver gang jeg skulle gå forbi en. Det er jeg heldigvis ikke mere og i dag tør jeg gå hen til en hund, sige hej, kæle og lege med den. Det er jeg dig meget taknemlig for.

Coaching

Rune

Det at gå til eksamen og blive i tvivl , kan få en til at glemme hvad man kan og om man nu også er god nok….. Da jeg for 1 år siden kontaktede Alice i forbindelse med to problemer i min tilværelse, hvor jeg var usikker på min fremtid om det nu var det rigtige studievalg (lærer eller pædagog), og om jeg nu kunne klare den eksamen, som lå forude. Med Alice’s hjælp har jeg rykket mig til at kunne tage et bevidst valg om, hvad det er jeg gerne vil have, istedet for at fokusere på det som jeg ikke vil have. Hvilket har givet mig ro og med et klart mål for øjet. Derudover har hun hjulpet mig med min angst for eksamen når den næremere sig, hvor hun i hypnosen har “væltet min indre angst krukke”, og istedet fyldt krukken op med tro, selvtillid, selvværd, ud fra vores samtale, hvor JEG SELV har givet udtryk for, hvilken følelse jeg vil have EFTER eksamen. Kan give hende en varm anbefaling.

Jalousi og lavt selvværd

Irene

Jeg har fået hypnose og personlig rådgivning over 5 gange hos Alice. Jeg kom med et problem mht. skindsyge (ekstrem jalousi) og lavt selvværd. Før jeg kom hos Alice havde min kæreste og jeg været fra hinanden i 2 måneders tid, efter 4 års forhold. Vi kunne ikke længere fungere sammen, selvom vi havde forsøgt i så mange år. I løbet af de år vi havde været sammen, havde vi næsten dagligt skænderier. Det kunne være alt imellem himmel jord, men mest af alt handlede det om, at jeg ikke troede på at han ville mig og at han søgte efter en anden. Jeg var hele tiden på vagt overfor ham. Små ting som; hvis han kom lidt senere hjem fra byen eller arbejde, kunne udløse en ekstrem jalousi følelse hos mig, hvilket førte til skænderier. Min jalousi kom også til udtryk, hvis han skrev med veninder eller sin eks-kæreste (som han har et barn med). Når vi ikke var sammen, lavede jeg alle mulige historier/ forestillinger oppe i mit hoved, om hvad han nu gik og lavede. (af forbudte ting) – Jeg kunne ikke på det tidspunkt se, at det hele var noget jeg forestillede mig oppe i mit hoved – Derudover søgte jeg hele tiden bekræftelse fra ham. Han skulle hele tiden sige eller gøre de rigtige ting, ellers havde jeg igen ingen tro på at han ville mig. Alt dette kørte sådan i 4 år af vores forhold, vi havde haft mange useriøse brud, men faldt altid sammen igen nogle dage efter. Men til sidst blev det for meget for ham og han gjorde det forbi. På det tidspunkt var vi begge helt udkørte af alle de problemer og skænderier. Han flyttede ud af vores fælles andelsbolig og flyttede i egen lejlighed. Vi fik afstand fra hinanden i ca. 2 måneder. Men kærligheden sejrede heldigvis, og vi blev enige om at give det et sidste seriøst forsøg. Vi startede først i parterapi over 5 gange, hvor vi gik sammen, men det hjalp os ikke rigtigt. Parterapeuten blev ved med at prøve at grave i vores barndomme. Men vi havde brug for én der kunne se fremad – se på vores fremtid. Her kommer Alice ind i billedet Alice har hjulpet mig med at se på de positive ting i livet, fremfor hele tiden at gå og bekymre mig over ting jeg alligevel ikke kan kontrollere. Hun har lært mig, at hvile mere i mig selv og højne mit selvværd. Når de negative tanker kommer, har jeg fået nogle redskaber til at styre dem. Jeg ved nu, at når de kommer, så er det mig, der opdigter dem. Jeg har lært at ved at holde disse negative tanker ud og forsøge at dæmpe dem, i stedet for at lade det gå udover min kæreste, så forsvinder de efterhånden – også kan jeg bagefter se, at det var helt skørt at tænke sådan. Alice har desuden lært mig, at du kan ikke ændre på andre, du kan kun ændre på dig selv. Og når du selv begynder at ændre dig, så gør dine omgivelser det også. Det er nok en af de vigtigste ting jeg har lært hos Alice og noget der har været meget tydeligt i mit forhold! Førhen havde jeg travlt med at ændre på min kæreste og påpege alt hvad han gjorde forkert. Nu er jeg begyndt at ændre mig selv, og det har haft den positive effekt, at min kæreste også har ændret adfærd, fra at være sur og frustreret til at være lyttende og forstående – også er han ikke mindst, blevet helt vild med mig igen. Vi har selvfølgelig stadig vores nedture og mit skinsyge/jalousi er ikke forsvundet helt, men vi arbejder videre med de redskaber vi/ jeg har fået og vi ved begge nu hvad der sker, når jeg får “tilbagefald” også er det lidt nemmere at forstå og håndtere. Der går nu rigtig længe imellem vores skænderier og vi er blevet meget bedre til at kommunikere med hinanden, og ikke mindst at værdsætte hinanden. Min kæreste og jeg er nu startet på en frisk og vi har ikke været mere glade for hinanden end vi er pt. Vi er flyttet sammen igen, købt hund og forsøger at blive forældre. Så tusind tak til dig Alice. Hils lille My og tak for de mange samtaler.

Mit navn er Alice

Jeg er her for dig

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dig, og hvad jeg kan hjælp med. Udfyld kontaktformularen her.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google. Privat politik og Servicevilkår gælder.