Få hjælp til

Selvtillid

Har du ikke tiltro til egne evner?

Gennem coaching kan vi arbejde med personlig udvikling, hvor opbyggelsen af din selvtillid er i fokus. Vi kommer til kernen af problemet og skaber forandring ved at arbejde med dine tanker om, hvordan du opfatter dig selv.

Dårlig selvtillid kan resultere i meget dårlige følelser, og det kan i værste fald resultere i depressioner. Men det er dig, der bestemmer over dit liv, hvorfor det også kun er dig, der kan ændre de negative tanker. Som behandlingsform er coaching og hypnose yderst effektiv og blid, hvorfor du trygt kan arbejde med dit indre billede ved mig. 

Udtagelser fra klienter med manglende tro på egne evner

Jeg startede ved Alice i hypnose, for at få hjulpet mig igennem en hård tid, hvor jeg led af dyb depression og havde stor mangel på selvtilid. Allerede efter første session, kunne jeg mærke en forskel og sammen med Alice igennem efterfølgende sessioner, har vi arbejdet imod få mit humør og selværd til at blive bedre. Min tid hos Alice har været rigtig god og hjælpsom, og jeg har uden tvivl fået det utroligt meget bedre.

Se alle udtalelser

Jeg kom til Alice i en periode i mit liv, hvor jeg var et sted jeg ikke ville være, men som jeg ikke selv kunne kæmpe mig ud af. Jeg havde angstsymptomer, var meget grædende, led under tankemylder og havde mange bekymringer, som jeg ikke kunne abstrahere fra i hverdagen. Jeg følte ikke at fungere og at jeg konstant haltede bagefter mig selv. Jeg besluttede, at dette ikke var måden, som jeg ville leve mit liv på. Derfor søgte jeg hjælp og fandt  Alice’s hjemmeside.

Hos Alice mødte jeg hjertevarme, at blive lyttet til, at blive forstået og at kunne være helt bund-ærlig uden at føle sig dømt. Igennem mine besøg blev jeg præsenteret for historien om indianerne og de to ulve, om energikrukken, om pyt-knappen, om fuglene man kan give lov at bygge rede eller lade flyve og om det bredmaskede fiskenet og meget mere. For dig, der ikke kender disse, lyder det som det rene vanvid – men tag ikke fejl. Det er små historier og billeder, der kan bruges til at se verden med på en helt ny måde. Jeg har alle disse, og meget mere med mig i alt hvad jeg gør og alt hvad jeg tænker på hver eneste dag. Jeg har således fået redskaber og perspektiver til at arbejde med mig selv og min måde at se og håndtere verden på.

Alice gav mig mod til at sætte hælene i, og begynde at være chef i eget liv. Hun har hjulpet mig til at få et større selvværd og meget større selvtillid.

Alice har hjulpet mig til at finde glæden og overskuddet til at være mig og til at være glad – hun har givet mig redskaber til at tro på mig selv og til at erobre styrke i eget liv.

Kort fortalt; gav Alice mig redskaber og styrke til at komme ud af dét sted, i mit liv,  hvor jeg ikke ville være og til at komme videre. Hun hjalp, og hjælper mig stadig til at blive et helt menneske og mere til – at komme derhen, hvor jeg gerne vil være.

Uanset hvad og hvor du er, hvad du kæmper med – om du overhovedet kæmper med noget, så er jeg af den overbevisning, at man snyder sig selv for en lille bonus i livet, ved ikke at besøg Alice og få “lidt med i rygsækken

Se alle udtalelser

Igennem de seneste år, var jeg blevet mere og mere bange for at køre bil. Jeg fik voldsomme angst/panik-anfald og til sidst undgik jeg så vidt muligt, at sætte mig bag rattet. Jeg kunne ikke køre nogen steder, hverken alene eller med mine børn.
Oven i købet, var jeg blevet opsagt, fra mit skønne job og var meget ked af det!
Min selvtillid var helt i bund, da jeg kom hos Alice 1. gang. Men efter få gange, fik jeg det bedre og bedre! Jeg fik mod på at køre bil igen!! Jeg kommer ud med børnene, hvilket er helt vildt utroligt fantastisk!!
Jeg ser meget lysere på alt nu. Tænker ikke så meget på fortiden og hvor meget jeg har været igennem. Jeg ser fremad og glæder mig til at føre alle mine planer ud i livet!! Jeg kan varmt anbefale Alice til alle!! Livet skal leves!! Tak Alice:-)

Se alle udtalelser

Det at gå til eksamen og blive i tvivl , kan få en til at glemme hvad man kan og om man nu også er god nok….. Da jeg for 1 år siden kontaktede Alice i forbindelse med to problemer i min tilværelse, hvor jeg var usikker på min fremtid om det nu var det rigtige studievalg (lærer eller pædagog), og om jeg nu kunne klare den eksamen, som lå forude. Med Alice’s hjælp har jeg rykket mig til at kunne tage et bevidst valg om, hvad det er jeg gerne vil have, istedet for at fokusere på det som jeg ikke vil have. Hvilket har givet mig ro og med et klart mål for øjet. Derudover har hun hjulpet mig med min angst for eksamen når den næremere sig, hvor hun i hypnosen har “væltet min indre angst krukke”, og i stedet fyldt krukken op med tro, selvtillid, selvværd, ud fra vores samtale, hvor JEG SELV har givet udtryk for, hvilken følelse jeg vil have EFTER eksamen. Kan give hende en varm anbefaling.

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.