Bliv klogere på hypnose og coaching

Selvtillid

Gennem hypnose kan AB Hypnose og Coaching hjælpe dig med at styrke selvtillid. Gennem coaching kommer du gennem en personlig udvikling, hvor opbyggelsen af din selvtillid er i fokus. Ved at arbejde med dine tanker om, hvordan du opfatter dig selv, kan vi komme ind til kernen af dine problemer og skabe forandring. Coaching og hypnose som behandlingsform er en effektiv og blid måde at arbejde med dit indre billede af dig selv.

Vil du vide mere om behandling?

Selvtillid

Mangler du selvtillid til dine egne evner?

Tror du ikke på at du kan klare opgaverne?

Dårlig selvtillid kan resultere i meget dårlige følelser og i værste fald depressioner.

Nogle mennesker har for meget selvtillid og det kan virke som arrogance, hvilket også kan medføre dårlige følelser og oprør fra omverdenen. Er du upopulær?

Har du noget du skal have justeret på det punkt?
Du har altid valget, du kan til enhver tid ændre dine egne følelser, hvis du arbejder på det.

Er du fx ikke tilfreds med din egen krop?

Er du blevet mobbet eller har fået fortalt af andre i dit sociale liv, at du ikke er noget værd mange gange i livet? Så gør noget ved det nu, for det er dig der bestemmer i dit liv. Du er den primære person i dit eget liv.

Er du fx ikke tilfreds med din egen krop?

Er du blevet mobbet eller har fået fortalt af andre i dit sociale liv, at du ikke er noget værd mange gange i livet? Så gør noget ved det nu, for det er dig der bestemmer i dit liv. Du er den primære person i dit eget liv.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig