Få hjælp til

Præstationsangst

Døjer du med præstationsangst?

Det kan blandt andet være grundet manglende selvværd og selvtillid eller måske angst eller depression. 

Gør tanken om at stå foran andre mennesker og præsentere dig utilpas? Spreder panikken sig, og føler du for at flygte langt væk? Oplevelser og negative indlæringer kan påvirke dig hele livet, så jo hurtigere du begynder at rydde op i det, jo bedre. Selv de mindste skridt kan hjælpe dig nå dine mål.

Gennem hypnose kan vi måske gennem dit ubevidste sind finde frem til årsagen til din angst og derved neutralisere den. Jeg har selv oplevet det, hvorfor jeg brænder for at hjælpe dig. Coaching, hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig på vej på en blid og rolig måde! 

Udtagelser fra klienter med præstationsangst

Tusind tak for din hjælp! Kom til dig for at få hjælp til at håndtere min præsentationsangst, og efter et forløb med 5 sessioner, så er jeg nu meget mere rolig, tror på og hviler mere i mig selv, hvilket gør, at det at “være på” ikke længere virker så skræmmende. Jeg er derudover blevet mere bevidst om de ting jeg har at være taknemmelig for, nødvendigheden af at fylde min krukke med ting der er gode for mig samt vigtigheden af fortsat at sætte sig mål i sit liv. Som bonus så har du endvidere hjulpet mig af med min store trang til søde sager og jeg er ydermere sikker på, at jeg til sommer kan hilse på edderkopperne i stedet for at løbe skrigende bort:-) Atter engang tak for din hjælp – og jeg vil helt klar vende tilbage til dig, hvis jeg igen skulle få brug for hjælp og støtte til livets udfordringer.

Se alle udtalelser

Jeg var ved hypnose hos Alice 5 gange, pga. eksamens angst. Jeg kunne hverken sove om natten, fik kvalme, sur, faktisk næsten helt hysterisk hvis nogle snakkede til mig, og sagde at jeg skulle tro på mig selv, fordi jeg mente bestemt ikke at kunne.
Men efter mine behandlinger med hypnose, kunne jeg sove om natten, og have en meget større ro, både før og under eksamen. jeg var stadigvæk lidt nervøs, men jeg kunne kontrollerer det, og den berømte klap gik ikke ned.
Så nu er jeg klar til at blive student til sommer 2014.

Se alle udtalelser

Hej Alice.. Ville lige fortælle, at det gik fint til de sidste eksaminer… Jeg var stadig nervøs, men det var på en helt anden måde, og jeg kunne rent faktisk tænke, så du har virkelig hjulpet mig meget!

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.