Jeg tilbyder

Hypnose

Lider du af præstationsangst, jalousi eller manglende selvværd? Eller drømmer du om at stoppe med at ryge eller tabe dig? Så kan et forløb med hypnose i Aalborg meget vel være løsningen for dig. Hos AB Hypnose og Coaching kan jeg hjælpe dig med alt fra højdeskræk, søvnproblemer, tvangstanker og meget mere. Din personlige udvikling og forandring er essentiel for forløbet, hvor jeg gennem hypnose og hypnoterapi vil arbejde med dit mentale jeg og sind. Som professionel hypnotisør sørger jeg altid for en effektiv behandling i trygge rammer.

Hypnose i Aalborg – personlig udvikling

Hypnose – eller hypnoterapi – omhandler arbejdet med såvel den ubevidste som den bevidste del af dig. Her går vi ind og arbejder med nogle af de følelser og mekanismer, der måske ligger dybt inde et sted, hvor du ikke selv er klar over, de findes. Det kan være reaktionsmønstre, følelsesmønstre eller noget helt tredje.

Det er altså en stor forudsætning for behandlingens succes, at du er forandrings- og samarbejdsvillig.

Hvis du er det, har jeg muligheden for at gå i dybden med det, der måtte bekymre dig eller holde dig tilbage.

Når vi arbejder med hypnose, taler vi generelt om en moderne og en traditionel gren.

Moderne og traditionel hypnose i Aalborg

Forskellen på moderne og traditionel hypnose er, at den moderne hypnose beskæftiger sig med indirekte suggestioner (forslag), metaforer (forestillinger) og direkte suggestioner (ordrer).

Traditionel hypnose beskæftiger sig derimod udelukkende med de direkte suggestioner. Der er altså forskellige tilgange til, hvordan man beskæftiger sig med hypnose, hvad enten der anvendes moderne eller traditionel hypnose.

Jeg anvender både moderne og traditionel hypnose i min behandling. Hvordan hypnose foregår, er noget, jeg vurderer med afsæt i din specifikke situation og de udfordringer, du kommer til mig med. Hvis du på noget tidspunkt føler dig utryg, kan du altid afbryde forløbet.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching og hør mere om hypnose i Aalborg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af et forløb med hypnose i Aalborg? Så kontakt AB Hypnose og Coaching nu og tag første skridt ind i din personlige udvikling.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig