Et bedre liv

Hypnose

Moderne hypnose er et fantastisk redskab til at ændre uønsket adfærd og til at skabe positiv forandring i hverdagens udfordringer

Hvad er hypnose?

Hypnose kan blandt andet hjælpe personer med psykiske problemer som stress, depression og eksamensangst. Det kan også hjælpe personer med problemer som overvægt, fobier, manglende selvtillid og søvnbesvær. Tilstande med angst, frygt og usikkerhed er som oftest skabt af den enkelte, hvorfor det er dig selv, der skal ændre disse tankemønstre ved at arbejde med dine tanker og følelser. Vigtigst af alt er for mig, at du mærker en positiv forandring.

Behandling med hypnose

Vi starter med at snakke om din situation, og hvad du ønsker ud af forløbet samt den ønskede forandring. Herefter bliver du flyttet over i ‘forvandlingsstolen’, hvor du bliver bragt i en afslappet, behagelig og blid hypnosetilstand. I denne tilstand kan du svare på spørgsmål eller vælge at afbryde sessionen, hvis du føler dig utilpas. 

Hypnose er en hurtig genvej til løsning af psykiske problemer som fobier, angst og afhængighedsproblemer som fx tobaksafvænning. En god og rigtig behandling vil ofte have en blivende virkning allerede første gang. Andre gange skal der gentagne behandlinger.

Det er vigtigt at nævne, at ingen kan hypnotiseres til at gøre eller sige ting, som de inderst inde ikke ønsker at gøre eller sige.

Det bevidste og ubevidste sind

Det bevidste sind er der, hvor du har din opmærksomhed lige nu. Det bevidste sind rummer 7 + 2 ting ad gangen og kan skifte hurtigt og bevidst mellem tingene som for eksempel ved multitasking.

Det ubevidste sind er alt andet – det kan karakteriseres som et barns niveau. Det ubevidste sind modtager flere millioner informationer pr. sekund, herunder erindringer, tid, rum, beslutninger, m.m. Det er blandt andet gennem det ubevidste, der skabes følelser, registreres instinktivt og gemmes erindringer.

Personlig identitet

Den personlige identitet er meget mere end et CPR-nummer. Det er derimod din opfattelse af dig selv. Det er også lige netop denne opfattelse, der kan påvirke din selvtillid og selvværd. Hvis du ikke er der, hvor du ønsker at være, kan hypnoterapi og coaching hjælpe dig på vej ved at arbejde med dit bevidste og ubevidste sind.

Den personlige identitet er ”dig” som andre oplever dig, herunder særlige kendetegn, adfærd, karaktertræk ol., hvor den sociale identitet er de karaktertræk, som du bevidst forsøger at skabe hos dig selv i det sociale samfund. Det er den måde, du ønsker, at andre skal se og opfatte din personlige identitet på. Den kollektive identitet er den personlige- og sociale identitet, som du har skabt dig gennem din sociale omgangskreds og de grupper, du færdes i.

Hvis du kigger tilbage på dit liv, kan du måske se et mønster. Når du kan se mønsteret over det, du plejer at gøre, har du muligheden for at ændre det, og så kan du ændre dit liv.

OBS:

Mindre velegnede formål for hypnoterapi er depressioner, men de er dog absolut værd at forsøge at behandle, hvor traditionel behandling ikke har haft en overbevisende god virkning.

Du skal oplyse mig om, om du har depressioner, og om du har konsulteret en læge før en session, idet jeg ikke er uddannet til at behandle den slags sindstilstande!

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.