Få hjælp til

Søvnproblemer

Har du problemer med at falde i søvn om natten, eller vågner du op i løbet af natten og ikke kan falde i søvn igen?

 Eller er du i den helt anden grøft og måske sover for meget? Få forbedret din søvn med hypnose som behandling, og få mere overskud og energi i hverdagen.

Har du problemer med søvnløshed, ligger der ofte en anden grund til dette problem. Folk, der lider af søvnløshed, lider også ofte af problemer som eksempelvis sorg, depression, tankemylder, angst eller stress. Gennem coaching og hypnoterapi fokuserer vi sammen på en personlig udvikling af dit sind, som kan afhjælpe søvnproblemer og søvnløshed. 

Udtagelser fra klienter med søvnproblemer

Da jeg først kom til dig var jeg meget langt nede i et dybt dybt hul pga ulykkelig kærlighed. Det havde udviklet sig til en ond spiral, jeg fik ingen søvn overhovedet og fik heller intet at spise grundet manglende appetit. Ca. 10 kilo havde jeg tabt mig på 6 uger og havde enormt svært ved at udføre mit job, som kræver at jeg hele tiden er “på”. Så kom jeg til dig via nogle venner som anbefalede dig, og via samtaler og hypnose (5 gange i alt) fik vi, men først og fremmest du, vendt bøtten. I dag får jeg god søvn, har en sund appetit (er tilbage på normalvægt), har stort overskud til at passe mit nye job, samt til at være der for familie og venner. Som ekstra bonus er kærligheden vendt tilbage til mit liv. TUSINDE TAK Alice, jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger.

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.