Bliv klogere på hypnose og coaching

Søvnproblemer

Hos AB Hypnose og Coaching tilbyder jeg behandling af søvnproblemer. Gennem coaching og hypnoterapi fokuserer vi sammen på en personlig udvikling af dit sind, som kan afhjælpe søvnproblemer og søvnløshed. Har du problemer med søvnløshed, ligger der ofte en anden grund til dette problem. Folk der lider af søvnløshed, lider også ofte af problemer som eksempelvis sorg, depression, tankemylder, angst eller stress. Få forbedret din søvn med hypnose som behandling, og få mere overskud og energi i hverdagen.

Vil du vide mere om behandling?

Søvnproblemer

Har du problemer med at falde i søvn om natten, eller vågner du op i løbet af natten og ikke kan falde i søvn igen.
Er din søvn uregelmæssig og urolig?
Mangler du søvn?
Eller er problemet, at du sover for meget?

Søvnløshed er en almindelig lidelse rammer de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt af deres liv. Grunden til søvnløshed kan være mange forskellige forhold så som fx sorg, angst, stress, depression.
Hypnoseterapi og Hypnose kan på en blid og behagelig måde hjælpe dig med problemet. Dit ubevidste sind arbejder hele tiden med dine indre gøremål i både fortid, nutid og fremtid. Ved at blive opmærksom på det og se på det reelle problem, kan du hurtig finde lindring.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig