Bliv klogere på hypnose og coaching

Jalousi

Jalousi kan beskrives som en irrationel adfærd, som desværre ofte kan skabe mange problemer og udfordringer for sindet. Måske man er jaloux i et parforhold? Eller på ens kollega, søskende eller ven? Hos AB Hypnose og Coaching vil jeg behandle din jalousi gennem hypnose og hypnoterapi. Med hypnose kan vi få styr på dit sind og komme ind til roden, og finde svar på hvorfor du måtte have disse tanker – og vigtigst af alt, finde ud af hvordan du skal håndtere dem. Hvis du er i tvivl om, hvordan hypnose kan hjælpe dig ift. din jalousi, så er du mere end velkommen til at kontakte mig for mere information.

Vil du vide mere om behandling?

Jalousi

Bliver du lidt for ofte hjemsøgt af jalousi på en eller anden måde?
Føler du dig forbigået og svigtet i visse sammenhæng?

Alle mennesker har nok prøvet at opleve den temmelig negative følelse jalousi giver i hele kroppen, jalousien kan komme til udtryk på forskellige måder fx ved vrede, skuffelse, afsky og forladthed.
Jalousi kan vise sig i meget forskellige grader, fra en let følelse af svigt til en overvældende følelse af svigt og vrede som kan få store konsekvenser, hvis den udleves mennesker imellem og som kan skabe stor tragedie i mellem mennesker.
Jalousien kan ramme som et lyn fra en klar himmel, og det kan tage lang tid at komme sig over ikke bare jalousien, men også over bivirkningen af de ting du handler på i den forbindelse.

Mange ellers gode forhold er blevet ødelagt på grund af sygelig jalousi.
Jalousi kan opstå fx mellem kærester, ægtefæller, venner, familie og mange andre steder.

For at komme ud af din “onde” cirkel, må du vedvarende arbejde med dig selv og dine indre “dæmoner” (de tanker, som har den indre styring i dig).

Når du bliver opmærksom på dine egne negative tanker og begynder at ændre på dem, så vil du automatisk få en bedre adfærd til stor glæde for dig selv og din omgangskreds.

Du kan aldrig ændre et andet menneske, men du kan ændre dig selv, og dermed få det andet menneske til at se på dig på en ny måde – og dermed ændre jeres forhold på den måde.
Du kan bestemme dig for at forvandle dig selv fra at være et utåleligt menneske som alle flygter bort fra til et mere bredtfavnende menneske, som har kontrol over egne tanker og handlinger.

Med andre ord, du vil få et godt og frit liv i samkvem med dine medmennesker.Det kræver at du acceptere hvordan du er i dag og beslutter dig for at du vil ændre dine tanker og din adfærd. – OG så gøre noget ved det NU!

Når du begynder på din selvudvikling, og lærer at kende dig selv, og se dig selv som du i virkeligheden er, så vil du begynde at heale dig selv og din jalusi. Du udvikler din bevidsthed og får øjnene op for alle de muligheder du har at vælge imellem i stedet for selv at vælge at være jaloux.

Det er sikkert også rart for dig at vide, at det formentlig kun er en lille del af dig som er jaloux, men den del er måske vokset sig alt for stor og mangler at blive anerkendt og værdsat, den del vil dig det kun godt, men mangler måske din anerkendelse. Det kan du arbejde med selv, og jeg kan hjælpe dig i hypnosen.

”At give slip betyder ikke at give op, men snarer at acceptere, at nogle ting ikke lader sig gøre.”
-Anonym

Skinsyge

Er en unormal adfærdsforstyrrende form for jalusi som kan være, når du hele tiden lider af mistro og kontrollerer din partner/ven/familiemedlem og beskylder hende for alle mulige og umulige ting, selvom der ingen grund (beviser) er på de påståede beskyldninger. I sådanne situationer er det noget i dig selv, som du projicerer over på partneren, måske et svigt fra engang i din fortid, nogle gamle kodninger som har sat sine spor i dig.

Prøv at forestille dig selv som nyfødt – forestil dig så som en helt ren cd’er. Gennem tiden har du fyldt sporene ud med alt det du har lært af rigtig og forkert, godt og ondt. Alt det du har oplevet ligger på din harddisk til evig tid, det giver stof til eftertanke!

Fat mod, der er hjælp at hente i Hypnose og Hypnoseterapi som på en blid og venlig måde leder dig på rette vej – din vej!

Pas på, hvad du tænker, for tanker føret til ord og handling og dermed til din skæbne! 

OBS: Hvis du selv lider af jalousi eller er tæt på nogen som gør, så vil jeg anbefale dig at læse:
Jalousi Skinsyge & Kærlighed af Jytte Back Grønkjær

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig