Få hjælp til

Stress

Oplever du mindre effektivitet, og bliver du lettere syg og dårlig tilpas i hverdagen?

Du oplever måske oftere mavepine, tristhed, hovedpine, irritation, anspændthed og søvnløshed. Så er det typiske tegn på stress. Stress kan være grundet både arbejdslivet og privatlivet. En længerevarende periode med stress kan betyde, at de førnævnte symptomer opstår, og du bliver mere fysisk dårlig i hverdagen. Stress kan også medføre livstruende sygdomme på sigt som blandt andet hjertelidelser og forhøjet blodtryk. Du er også udsat for en større risiko med hensyn til infektionssygdomme, da dit immunsystem bliver svækket, og i værste fald kan det på sigt føre til kræft. Hypnoterapi er en effektiv behandling mod stress eller stresssymptomer som eksempelvis søvnløshed, muskelspændinger, uro osv. Gennem hypnose vil jeg hjælpe dig med at skabe ro i kroppen og give slip på din stress og urolige tanker. Ønsker du at blive stressfri, handler det om at være forandringsvillig, så jeg vil selvfølgelig skabe trygge og rolige rammer, så vi har bedre forudsætning for at opnå det bedste resultat i dit forløb hos mig.

Udtagelser fra klienter med stress

I forbindelse med et meget udfordrende forretningsmøde havde jeg overordentlig stor glæde af fire samtaler og hypnosesessions, hvor Alice Bonderup både gav coaching og hypnose. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger

Se alle udtalelser

Post traumatisk Stress syndrom. stress, udbrændthed, manglende koncentration og hukommelse er noget træls noget at pådrage sig efter mange grimme og traumatiske oplevelser i livet, men så tog man jo chancen og snuppede en prøvetur hos Alice – der var jo ligesom ikke noget at tabe! Allerede efter første gang var tilliden der og nu – efter 3 gange er der kommet liv i den gamle, som har udryddet flere hængepartier som der aldrig rigtigt var energi til at gå i gang med før! Coaching og hypnose var engang noget jeg fnyste af når man foreslog mig at prøve – det var jo den gang, men man kan jo heldigvis blive så utroligt meget klogere (med alderen) og det er jeg glad for i dag ! Tak Alice – fordi du puttede noget strøm på batteriet – jeg glæder mig allerede til næste opladning og et liv med noget mere ro på harddisken !

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.