Få hjælp til

Stress

Oplever du mindre effektivitet, og bliver du lettere syg og dårlig tilpas i hverdagen?

Du oplever måske oftere mavepine, tristhed, hovedpine, irritation, anspændthed og søvnløshed. Så er det typiske tegn på stress.

Stress kan være grundet både arbejdslivet og privatlivet. En længerevarende periode med stress kan betyde, at de førnævnte symptomer opstår, og du bliver mere fysisk dårlig i hverdagen. Stress kan også medføre livstruende sygdomme på sigt som blandt andet hjertelidelser og forhøjet blodtryk. Du er også udsat for en større risiko med hensyn til infektionssygdomme, da dit immunsystem bliver svækket, og i værste fald kan det på sigt føre til kræft.

Hypnoterapi er en effektiv behandling mod stress eller stresssymptomer som eksempelvis søvnløshed, muskelspændinger, uro osv. Gennem hypnose vil jeg hjælpe dig med at skabe ro i kroppen og give slip på din stress og urolige tanker. Ønsker du at blive stressfri, handler det om at være forandringsvillig, så jeg vil selvfølgelig skabe trygge og rolige rammer, så vi har bedre forudsætning for at opnå det bedste resultat i dit forløb hos mig.

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.