Bliv klogere på hypnose og coaching

Stress

Hypnoterapi er en effektiv behandling mod stress eller stresssymptomer som eksempelvis søvnløshed, muskelspændinger, uro osv. Har du tegn på stress, eller lider du af stress, anbefaler jeg dig et forløb hos AB Hypnose og Coaching i Aalborg, hvor vi vil fokusere på dit sind og din personlige udvikling. Gennem hypnose vil jeg hjælpe dig med at skabe ro i kroppen og give slip på din stress og urolige tanker. Ønsker du at blive stressfri, handler det om at være forandringsvillig, så jeg vil selvfølgelig skabe trygge og rolige rammer, så vi har bedre forudsætning for at opnå det bedste resultat i dit forløb hos mig.

Vil du vide mere om behandling?

Stress

Er din effektivitet ”borte med blæsten” og bliver du let syg og dårlig tilpas, har mavepine eller hovedpine?
Er du ofte irriteret, anspændt, ængstelig eller har du søvnbesvær eller ondt i sjælen?
Så er du i en typisk stresstilstand.

Mange mennesker bliver stresset i disse tider med de enormt store krav til både arbejdsliv og privatliv.
Få tager skade af en kortvarig stressperiode (som er en naturlig tilstand), men bliver perioden for lang, bliver belastningen for stor (en unaturlig tilstand). Dette kan medføre livstruende sygdomme på sigt så som hjertelidelser og forhøjet blodtryk og mange andre livstruende sygdomme. Du er også udsat for en større risiko med hensyn til infektionssygdomme, idet dit immunsystem bliver svækket og i værste fald kan det på sigt føre til kræft.

Langvarig stress kan medføre tristhed, og du kan blive så deprimeret, at det kan være meget vanskeligt at komme igennem.
Første skridt til bedring er at erkende, at du er i en stress tilstand.
En blid behandling med Hypnose og Hypnoseterapi kan hjælpe dig godt på vej!

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig