Få hjælp til

Hypnose & børn

Hos AB Hypnose og Coaching i Aalborg tilbyder vi også hypnose som behandling til børn.

Der er mange børn, der lider af enten angst, uro, manglende selvværd eller andet, som kan være med til at tunge sindet. Det er vigtigt, at barnet straks føler sig velkommen, når det kommer her hos mig, og at der hurtigt skabes tillid mellem barnet og mig. Jeg begynder straks at fjerne al frygt for processen, så barnet tør vise tillid og åbne sig op for mig.

For mindre børn skal sessionen være kortere, da de kan have sværere ved at holde koncentrationen. Sessionen skal måske gentages ad flere omgange og måske gennem en længere periode.

For børn i alderen mellem 7-12 år vil de hyppigst kunne forblive i hypnose ca. 30 til 40 minutter.

Børn i alderen over 11-12 år modtager normalt hypnose som en voksen, og samme fremgangsmåde bliver anvendt dog tilpasses barnet, så det forstår meningen med ord, der passer til netop dets behov og situation.

Mange børn er usikre og bange for ting, de ikke forstår, og derved opstår fobier, som er svære at komme af med – her kan hypnose virkelig hjælpe.

Dette er Ziv – Hun hjælper børn med at komme over deres angst for hunde.

Udtagelser fra klienter med børn i behandling

Jeg har besøgt Alice med min 9-årige datter for at hjælpe hende af med hendes fobi. Hun har i alle de år jeg kan huske været panisk angst for gips og forbindinger, vi har snakket om det, leget, øvet … intet har hjulpet. Da en dreng fra klassen brækkede armen og fik gips på, ville hun slet ikke i skole og havde ondt i maven og opkast, den ene dag hvor jeg tog med hende i skole. Bare han rejse sig i klasselokalet, blev hendes øjne panisk og hun søgte mig. Derfor forhørte jeg mig i mit netværk, googlede og kom i kontakt med Alice. Alice tog roligt og venligt imod os og min datter følte sig tryg allerede da vi gik indenfor, selv om hun var lidt spændt på hvad der skulle ske. Da min datter er særligt sensitiv, har hun brug for at blive forberedt på hvad der skulle ske og Alice tog sig god tid til det, så hun kunne slappe af og føle sig tryg. Jeg sad også i lokalet hele tiden. I løbet af minutter var min datter i hypnose og det var da meget underligt som mor at se. Men Alice tog min datter med ud på et langt eventyr, på et plan som også børn forstår og passer med deres logik. Alt i alt tog det cirka halvanden time. Alice forberedte os på, at med børn kan der gå længere tid, før man ser en virkning. Men allerede næste dag, var min datter helt okay med at komme i skole, og da jeg hentede hende om eftermiddagen, stod hun faktisk side om side med drengen fra klassen med gips, uden nogen reaktion. Ugen efter da jeg hentede hende en dag, gik hun endda hen og spurgte ham om hun måtte røre ved gipsen og kom smilende tilbage til mig. Så stolt over at hun i samarbejde med Alice overvandt sin uforklarlige fobi. Så derfor kan jeg helt sikkert give Alice de varmeste anbefalinger

Se alle udtalelser

Mange tak for din hjælp til vores datter, der led af en kraftig angst for hunde.
Hun var rædselsslagen, når hun mødte en hund på gaden også selv om den var lille og i snor og gik på det modsatte fortov. Hun havde fantasier om, at den ville bide snoren over og angribe hende.
Besøg hos venner og familie med hund var en sand pine for vores datter som ikke kunne slappe af også selv om hunden var låst inde på et værelse. En hypnosebehandling hos dig ændrede dette billede dramatisk. Hun er nu meget mere tryg ved hunde end før. Dagen efter behandlingen stoppede hun op og klappede en fremmed hund – et utænkeligt scenarie tidligere. Og nu er hendes store drøm gået i opfyldelse: hun har fået sin egen hundehvalp!

Se alle udtalelser

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.