Jeg tilbyder

Karrierecoach Aalborg

Er du i tvivl om din retning i livet rent professionelt? Så kan et coachingforløb ved AB Hypnose og Coaching meget vel være noget for dig. Ved et coachingforløb hos mig, er du sikret en certificeret coach, hypnotisør og terapeut, som vil hjælpe dig med at finde ro i sindet. Ved at styrke dit syn, kan vi udfordre din ellers normale tankegang og hermed gøre plads til forandring. Lad mig tage dig på en rejse, hvor vi arbejder med din personlige udvikling, så vi kan komme ind til kernen af de problemstillinger du ønsker at sætte fokus på.

Faglig udvikling med karrierecoach i Aalborg

Som karrierecoach i Aalborg kan jeg hjælpe dig med at identificere den forandring, du ønsker – eller den karrierevej, du drømmer om.

Med et coachingforløb hos AB Hypnose og Coaching får du således en karrierecoach i Aalborg, der kan hjælpe dig med at afklare dine drømme og ønsker for fremtiden.

Qua min rolle og erfaring som professionel coach kan jeg hjælpe dig med kompetenceafklaring og jobrådgivning. Ligeledes kan jeg hjælpe dig med afklaring omkring din karriere og eventuelt fremtidige jobmål.

Karrierecoach i Aalborg – Fokus på det du kan!

Måske er du på vej mod et nyt job – eller i hvert fald ud af et eksisterende, men tør ikke helt tage første skridt.

Med et forløb hos AB Hypnose og Coaching fokuserer vi sammen på dine kvaliteter, muligheder og deslige i forhold til dit professionelle liv og naturligvis den karriere, du har valgt.

Samtidig arbejder vi med at fjerne fokus fra de ting, du ikke kan. Således er formålet med at opsøge en karrierecoach i Aalborg altså, at du skal opbygge selvtilliden til at turde tage ansvar for lige netop den forandring, du ønsker.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching – Karrierecoach i Aalborg

Føler du dig forvildet i en verden af jobmuligheder og karriereveje? Så kontakt AB Hypnose og Coaching for hjælp fra en erfaren karrierecoach i Aalborg. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig