Et bedre liv

Coaching forløb

Det kan være svært at finde den rigtige vej i livet – her kan coaching være en oplagt hjælp.

Vi sidder fast

Som mennesker har vi en tendens til at sidde fast i forestillinger, vi har fået gennem vores opvækst. Vores forestillinger og overbevisninger former vores sociale verden og vores forhold til andre mennesker. Det betyder også, at når vi er overbevist om noget, så handler vi ud fra vores egen overbevisning. Disse overbevisninger kan ændres, og det er dét, jeg kan hjælpe dig med. Det sker blandt andet gennem Neuro Lingvistisk Programmering (NLP), hvor de negative overbevisninger bliver italesat, og nye overbevisninger bliver introduceret.

Hvordan jeg hjælper

Sammen identificerer vi din nuværende sindstilstand, hvor du gerne vil hen og hvorfor. Dernæst finder vi en strategi, der passer til din ønsketilstand. Hvis noget i forløbet skrider for dig, finder vi også en nødplan, så du altid har de nødvendige værktøjer til at håndtere problemstillingerne. 

Vi oplever ofte indre konflikter, hvor forskellige sider af vores personlighed kommer til udtryk eller modstrides. Det kan derfor være svært at vide, hvilken side vi skal lytte til. Derudover er alles baggrund også forskellig, hvorfor folk oplever ting forskelligt fra situation til situation. Derfor kan konfliktløsning også være problematisk for de fleste, hvorfor vi derfor skal finde hensigten bag handlinger. Det sker nemlig også, at man finder fejl og mangler i andre, hvor man egentlig projekterer ens egne skyggesider. Det er derfor vigtigt, vi som mennesker lærer ikke at fralægge os ansvaret ved at lægge problemet over på andre, men at vi derimod selv håndterer problemet. Det er også én af de ting, jeg kan hjælpe med at italesætte og indse gennem coaching.

Jeg er her for at hjælpe

Som din hypnotisør og karrierecoach står jeg klar til at hjælpe dig mod en mere positiv livsforandring.