Jeg tilbyder

Coaching i Aalborg

Står du foran en skillevej i dit liv, men tør du ikke helt tage springet ud i det? Med et coachingforløb bliver du klædt på til at tage ansvar for de forandringer, du ønsker i dit liv. Jeg tilbyder one-on-one coaching i Aalborg, hvor der bliver fokuseret på din personlige udvikling. Som din personlige coach vil jeg hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv, så din mentale styrke og selvtillid styrkes. Med min hjælp, bliver du godt klædt på til at håndtere fremtidige forandringer og udfordringer i livet.

Individuel coaching

Hos AB Hypnose og Coaching arbejdes der med individets ønsker og behov i forhold til den udvikling og de forandringer, vedkommende måtte stå overfor. Ved hjælp af coaching sørger jeg for, at du bliver udstyret med lige netop den selvtillid, der skal til, for at du kan tage første skridt i den forandring, du måtte ønske.

Det kan være store såvel som små skridt. Vigtigst af alt er det dog, at coachingen og de valg, du træffer for dig selv skal foregå i et tempo og på en måde, så du er med hele vejen.

Med coaching ved AB Hypnose og Coaching fokuserer vi sammen på at udnytte de eksisterende styrker og ressourcer, som du selv besidder.

AB Hypnose og Coaching – ansvar for din egen personlige udvikling

Samtidig arbejder vi med at fjerne selv samme fokus fra de problemer og udfordringer, du måske forestiller dig som værende i vejen for det, du gerne vil opnå – både nu og her, men også på sigt.

Når der arbejdes med coachingforløb kan det tage udgangspunkt i både personlige og faglige problematikker, skilleveje eller lignende.

Det kan også være en kombination af de to – måske føler du, der er noget generelt i dit liv, der holder dig tilbage fra at opnå dit eget fulde potentiale.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching

Uanset hvordan din livssituation ser ud og hvad du gerne vil forandre i dit liv, så står jeg klar med et individuelt tilrettelagt coachingforløb til lige netop dig. Kontakt AB Hypnose og Coaching allerede i dag og kom et skridt tættere på dine mål og drømme.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig