Hypnose i Nordjylland

Velkommen til en bedre fremtid for dig

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af moderne hypnose.

Hvad jeg kan hjælpe med

Coaching

Skab den ønskede forandring med et coachingforløb.

Læs mere

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af moderne hypnose.

Læs mere

NPL Terapi

Positiv kommunikation med dig selv og andre med NLP Terapi.

Læs mere

Arbejdet med indre styrke

Hypnose behandling

Lider du af præstationsangst, jalousi eller manglende selvværd? Eller drømmer du om at stoppe med at ryge eller tabe dig? Så kan et forløb med hypnose i Aalborg meget vel være løsningen for dig. Hos AB Hypnose og Coaching kan jeg hjælpe dig med alt fra højdeskræk, søvnproblemer, tvangstanker og meget mere.

Din personlige udvikling og forandring er essentiel for forløbet, hvor jeg gennem hypnose og hypnoterapi vil arbejde med dit mentale jeg og sind. Som professionel hypnotisør sørger jeg altid for en effektiv behandling i trygge rammer.

At gøre en forskel

Mine patienters udsagn

Lad mig hjælpe dig

At hjælpe andre er mit kald

Jeg elsker at arbejde med mennesker i alle aldre der vil “noget mere” med deres liv, – men som bare mangler selvtillid og selvværd og så – et lille skub

Hypnose er et fantastisk redskab til at ændre uønsket adfærd med og kommer videre i sit liv. Jeg vil hjælpe dig at bearbejde de ting der holder dig tilbage for at leve det liv du fortjener.

Coach i Aalborg

Arbejdet med indre styrke

Hos AB Hypnose og Coaching arbejder jeg med individets eksisterende styrker og ressourcer. Har du mål og drømme, du har svært ved at realisere? Så kan et coachingforløb ved en coach i Aalborg meget vel være det rette valg for dig.

Jeg står således klar som din coach i Aalborg til at hjælpe dig og tror fuldt og fast på, at også du besidder evnerne til at gøre de ting, du gerne vil.

Indimellem kan der dog være behov for en hjælpende hånd til netop at finde disse styrker og ressourcer frem og bruge dem aktivt.

Mit navn er Alice

Jeg er her for dig

Lad os tage en lille uforpligtende snak omkring dig og hvad jeg kan gøre for dig. Så kan vi se om vi skal have bestilt en tid til dig.