Jeg tilbyder

NLP Aalborg

NLP står for neurolingvistisk programmering, og kan bruges som en metode til at ændre din måde at tænke eller agere på i forskellige situationer. Jeg benytter NLP som behandlingsmetode, som muliggør at jeg kan hjælpe dig med at nedbryde negative vaner (som rygning, tvangstanker), styrke dine tanker samt hjælpe dig med at slippe af med din frygt (flyskræk, eksamensangst, edderkopper). Det betyder, at du i et forløb hos mig, kan få arbejdet med stort set alle de udfordringer du end måtte have, og at vi kan finde frem til de problemer eller udfordringer, der måtte hindre dig i at leve dit bedste liv.

NLP i Aalborg – Arbejdet med din indre dialog

NLP Terapi har til formål at arbejde med den måde, hvorpå du opnår dine mål og drømme. NLP anvendes således blandt andet også helt naturligt i mit arbejde med hypnoterapi. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og arbejder i bund og grund med den måde, hvorpå du kommunikere med dig selv og med andre.

Ved hjælp af NLP Terapi har du altså muligheden for at arbejde med og måske forbedre din indre dialog.

Med NLP Terapi får du selv valget imellem, om du vil være i nuet, om der er behov for at gå tilbage, eller om vi i stedet for skal arbejde med det, du gerne vil opnå i fremtiden.

NLP i Aalborg – En udpræget positiv og kreativ proces

Vi arbejder i behandlingen med sprogmønstre, adfærdsmønstre og eksisterende såvel som nye sindsprocesser. Det være sig sanser, nervesystem, forudsigelighed samt meget andet.

Når du laver en aftale om NLP i Aalborg ved AB Hypnose og Coaching går du ind til det, der bedst kan beskrives som en udpræget positiv og meget kreativ proces.

Behandlingen har til formål at tage dig til en tilstand, som du inderst inde ønsker for dig selv. Det er netop denne tilstand, der kan føre til, at du kan forandre og udvikle dig i lige præcis den retning, du gerne vil have det.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

AB Hypnose og Coaching – NLP i Aalborg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg arbejder med NLP i Aalborg? Så kontakt AB Hypnose og Coaching allerede i dag og lad os sammen finde en tid til dig, så du kan komme i gang med den forandring, du ønsker for dit liv.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig