Jeg tilbyder

Hypnotisør

Føler du, at du har behov for at arbejde med dig selv og måske lukke op for nogle ting, der ligger langt væk fra din bevidsthed i dag? Så kan et forløb ved en hypnotisør i Aalborg meget vel være noget for dig! Hos AB Hypnose og Coaching får du et trygt og personligt forløb med mig, hvor der arbejdes med dit sind. Med hypnose som behandlingsmetode kan vi komme dybt ind i dit sind, og finde frem til de problemer eller udfordringer, der måtte hindre dig i at leve dit bedste liv. Med mine over 10 års erfaring i branchen kan du føle dig tryg gennem hele forløbet.

Hypnotisør Aalborg – Hjælp til personlig udvikling

Hos AB Hypnose og Coaching har jeg igennem mange år arbejdet som coach og forløb, når mennesker har behov for udvikling og forandring. Jeg er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut og er ligeledes certificeret NLP Practitioner.

Det betyder, at du trygt kan sætte dig i stolen her hos mig og regne med en tryg rejse, hvor vi enten bevæger os i fortiden, nutiden eller måske i fremtiden. Som hypnotisør i Aalborg arbejder jeg med såvel moderne som traditionel hypnose.

Den bærende forskel imellem de to ligger i tilgangen til selve behandlingsforløbet – altså hvordan jeg, som din hypnotisør i Aalborg, guider dig igennem en given session.

Hypnotisør i Aalborg – moderne og traditionel hypnose

Hvor den moderne hypnose beskæftiger sig med indirekte suggestioner (forslag), metaforer (forestillinger) og direkte suggestioner (ordrer), arbejder den traditionelle hypnose udelukkende med sidstnævnte.

Jeg arbejder med en blanding af de to grene, og hvorvidt det er den ene eller den anden, der anvendes, når du kontakter mig med henblik på hypnose, afgøres af din situation, dine udfordringer samt meget andet. Det er altså en vurdering, jeg foretager, når jeg ved mere om dig og din motivation for at komme her.

En af de vigtigste forudsætninger for succesfuld hypnose er, at du er åben for processen og klar til at acceptere de forandringer, det måtte føre med sig. Hvis du føler dig utryg ved situationen kan du til enhver tid afbryde forløbet.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Kontakt AB Hypnose og Coaching og hør mere om hypnose i Aalborg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af et forløb med hypnose i Aalborg? Så kontakt AB Hypnose og Coaching nu og tag første skridt ind i din personlige udvikling.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig