Hypnose med børn

Hos AB Hypnose og Coaching i Aalborg tilbyder vi også hypnose som behandling til børn. Mistrives dit barn, er der derfor hjælp at hente hos mig. Barnet vil altid være i centrum i processen, og jeg vil skabe en blid og effektiv behandlingsform, som kan afhjælpe dit barn med deres problem. Der er mange børn, der lider af enten angst, uro, manglende selvværd eller andet, som kan være med til at tunge sindet. Jeg sørger for at skabe trygge rammer for barnet, så både forældre og barn er trygge hele vejen gennem processen.

Børn er meget gode til at komme i trance, de fleste er naturtalenter og leger som regel gerne med på alt det nye og spændende.

Det er vigtigt at barnet straks føler sig velkommen, når det kommer her hos mig, og at der hurtigt skabes tillid mellem barnet og mig.

Det er vigtigt at barnet ser hypnose som en leg.
Der skal hurtigt skabes forventninger om en forandring til det bedre. Barnet skal tro på, at det hjælper!
Der skal skabes en overbevisning i barnet om succes hurtigst muligt.
Jeg begynder straks at fjerne al frygt for processen,  så barnet tør vise tillid og åbne sig op for mig.
Det er fantastisk, hvad hypnose kan ændre på kort tid – bare tilliden er til stede.

Mindre børn

Mindre børn har svært ved at holde koncentrationen, så derfor skal hypnosesessionen være kort og måske gentages ad flere omgange og måske gennem en længere periode.

Mellemgruppen

Et gennemsnitsbarn på ca. 7-12 år vil kunne forblive i hypnose ca. 30 til 40 minutter.
Børn responderer ofte med total kropsafslapning og er nemme til at modtage hypnose.

Større børn (teenagebørn)

Børn i alderen over 11-12 år modtager normalt hypnose som en voksen og samme fremgangsmåde bliver anvendt dog tilpasses barnet, så det forstår meningen med ord der passer til netop dets behov og situation.

Børn kan behandles for stort set alt det som voksne kan behandles for som fx angst, fobier, manglende selvværd, usikkerhed, stammen og meget andet.

Mange børn ved ikke hvad afslapning er, og det skal måske demonstreres for det først fx med en bamse eller dukke alt efter, hvilken alder barnet har, før det forstår ordet afslapning.

Mange, mange børn er usikre og bange for mange ting, som de ikke forstår og derved opstår fobier som er svære at komme af med, – her kan hypnose virkelig hjælpe til.

Hvad siger dansk forskning om hypnose?

Betingelsesløs kærlighed er hvad børn mest af alt har brug for

Johannes Møllehave skriver sådan i sin bog H.C. Andersens Salt:

“Det mest afgørende som skete for os da vi var børn, var at der var kærlige øjne som så os. Så os med glæde og varme. Ikke fordi vi havde de og de gode egenskaber, men bare fordi vi var til. Et menneske bliver til ved at møde kærlighedens blik i sin mors og fars øjne.”

Udtalelse fra tilfreds klient:

Hej Alice

Ville bare lige tusind tak for hjælpen. Det var utroligt den måde du hjalp min datter Marie 5 år på. Hendes hunde angst er fuldstændig væk nu:-) 2 behandlinger og så leger hun med vores og naboernes hunde hele tiden. Vi er dig dybt taknemlig og meget meget glade. 
De bedste hilsner en glad hundeejer familie (Støvring).