Jeg tilbyder

Erhvervscoach

Er din virksomhed, hvor den skal være? Det kan være økonomisk, i forhold til personale eller måske i forhold til kommende ændringer i virksomhedens interne eller eksterne struktur.

Gavn virksomheden med en erhvervscoach i Aalborg

Uanset hvor din virksomhed befinder sig – om du er leder, iværksætter, virksomhedsejer eller noget helt fjerde – så taler mine erfaringer som erhvervscoach i Aalborg deres eget helt klare sprog.

Nemlig at langt de fleste virksomheder kan have stor gavn af at samarbejde med en coach. Det kan være i forhold til at vende negativ udvikling til en positiv, at sætte mål for den fremadrettede udvikling eller noget helt tredje.

Samtidig kan jeg som erhvervscoach i Aalborg hjælpe dig, der er chef med at blive en bedre leder.

AB Hypnose og Coaching – Din erhvervscoach i Aalborg

Jeg kan ligeledes tilbyde coaching i forbindelse med teambuilding samt meget andet, der har til formål at styrke virksomheden internt.

Hos AB Hypnose og Coaching har jeg fokus på, at du er med i hele processen og arbejder fokuseret med de styrker og ressourcer, virksomheden og dens medarbejdere har at trække på.

I mit virke som erhvervscoach tager jeg udgangspunkt i virksomhedskulturen samt de muligheder, jeg ser for succes – både for dig som leder, men også for dine medarbejdere og virksomhedens fortsatte udvikling.

Referencer

“Jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg har igennem hele mit liv døjet med at stamme, hvoromkring jeg er blevet mødt med et utal af fordomme, hvilket har resulteret i usikkerhed og frygt, for at det skulle plage mig resten af mit liv. Jeg har tidligere prøvet forskellige tiltag, i håb om at det kunne hjælpe. Bl.a. Utallige talepædagoger.”*

Læs mere

Alexander Haydon

“Jeg blev ramt af angst på mit arbejde, på grund af et meget stresset og presset arbejdsmiljø, og manglede redskaber til at håndtere både min chef og mine arbejdsopgaver. Sammen med Alice satte vi nogle mål for, hvordan jeg skulle få en mere rolig hverdag, og samtidig den nødvendige hjælp til at sige fra og søge videre.”*

Læs mere

Anne

“I forbindelse med 6 ugers ferie hjemme i Danmark besøgte jeg Alice 3 gange. Mit udgangspunkt for hypnosen var vægttab. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det nok slet ikke var så simpelt. Jeg fik sammen med Alice arbejdet mig igennem mine usikkerheder og ting som jeg gerne ville ændre. Jeg mærkede en forskel allerede efter første besøg.”*

Læs mere

Trine Bech Nielsen

Få en nemmere og bedre hverdag

Erhvervscoach i Aalborg – Kontakt i dag og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg som erhvervscoach i Aalborg kan hjælpe dig og din virksomhed med at indfri målsætninger og skabe ønsket forandring? Så kontakt AB Hypnose og Coaching allerede nu og kom i gang med et udviklende coachingforløb.

Lav en aftale

Kontakt AB Hypnose og Coaching for at lave en aftale.

Coaching

Find styrken til at skabe den forandring, du ønsker.

Hypnose

Opnå forbedret livskvalitet ved hjælp af hypnose.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt mig